lördag 7 mars 2015

Jag undrade just var min fisk var...

...när jag hittade den lite halvt under bron. Ante köpte rökt röding på en marknad förstår ni. Som jag inte visste vad jag skulle göra av. Eller så glömde jag bort den. Den blev dålig i alla fall. Tur han bara betalade en trisslott. 

Så jag skulle slänga den, och snörde ut den på bron i väntan på soptunnan. Så den hasade väl ner, och sen började der snöa. "Det som göms i snö kommer fram i tö" har aldrig stämt bättre. För det här jag ett ganska bra tag sen. Sen var bara så kul när jag helt plötsligt bara "NÄMEN!! Här ligger det ju en fisk!" efter några månader i snöns våld. 

Den ligger fortfarande kvar. Jag tog ett kort på den, och sen tog jag inte bort den. Jag frågade Ante om han tagit bort fisken. "Nä, skulle jag gjort det?". Så nä, den ligger nog kvar. Vilket bra intryck vi måste ge alla som plingar på. Vilket dom senaste dagarna har varit många. Hela tre stycken påringningar. 

Det skulle säkert varit fler om vi inte hade en avskräckande röding på marken...

2 kommentarer:

kalasbullen sa...

Jag köpte en svindyr BH för 4 år sedan, efter tuttarna krympt.. mjölk å sånt. Verkligen svindyr. Jag hann aldrig använda den för den försvann.
I höstas fyllde jag sopsäckar med kläder att hiva iväg till PMU/soporna. Och där var den, mitt bland trasiga kläder. Min 700-kronorsBH. Helt ny, med prislappen på.
Den passade inte längre..

Evelina sa...

Jobbigt att den hann försvinna innan ens prislappen blev avlägsnad..