onsdag 13 juli 2011

Det blev en bra dag...

... för den inneboende har behagat att kana ner i rutschkanan som ska föra denne ut till verkligheten. Dock ligger den nämnde fortfarande ruckbart, men ingen fara på torpet för dennes liv om vattnet skulle gå. Det är sånt som man blir glad av.

Så nu väntar vi, helt enkelt. Till den 26 juli, enligt papperena. Blivande fadern tror mer på den 23-24 juli, och tror på en avlång en på 2890 gram och 50 cm. Jag tror den 30-31 juli. Och 3100 gram och 50 cm. Så om vi sammanfattar får vi en unge en helgdag i slutet av juli och den kommer vara en halvmeter lång. Så långt är vi överens. Sen återstår den väl att se om ungen håller med.

Och att jag helt starkt tror att ungen kommer se ut som Gollum, med spinkig kropp och stora öron/näsa/ögon och inte ha ett hårstrå på skalln, kan vi ju ta sen.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Hej!
Bra att få höra att allt är ok! Jag vet hur det kan vara att vänta i juli. Varmt och man känner sej svullen! Tänk om det blir 29 juli! När min käre make fyller år. Tack för ifjol när ni var här och firade julifödelsedagar i Åkullsjön
Hälsa Andreas från familjen Stenmark -Öhgren