torsdag 26 januari 2012

Två saker idag...

... Först: Varför är folk som inte har ett blöjbarn så tveksamma till var man kan slänga blöjan när man hälsar på? Bajsblöjan har jag förståelse för. Det luktar och är allmänt bajsigt. Med kissblöjan? Vissa är sådär "nja, lägg den där så kan jag ta ut den sen". Vadårå? Det är kiss. Det luktar inte ens. Allt annat görm som finns i slaskhinken är garanterat mer ofräsch än blöjan. Garanterat.

Sen: What is up med alla kärringar som snor familjeparkeringar? Exempelvis utanför Maxi. Dom har ju ingen familj med sig! Handikapparkeringar har alla respekt för. Där står det mest bara handikappade. Men familjeparkeringen respekterar ingen. Vi som då har arton kassar, en barnvagn, en unge och alla attiraljer, som faktiskt uppskattar en lite större familjeparkering då och då - vi då? Om dom nu är så lata att dom inte orkar gå tjugo meter extra för att ta sig till/från bilen, hur ska dom då orka kuta runt på Maxi och handla? Inför tillståndslappar för familjeparkeringarna också. Eller utveckla systemet - parkering för handikappade, parkering för barnfamiljer, parkering för lathommel/pensionär och sen då parkering för normala. Nu.

Sen kan jag tipsa om att om man har en braskamin av nåt slag och ska öppna luckan och tycker den är lite varm, ta då inte en grytlapp som skydd. Den tål inte den värmen, smälter/blir svart och det luktar bränd pannkaka av allt. Lite konstigt eftersom man tar saker ur ugnen med nämnda lapp. Och såå himla varm är väl inte luckan till kamin? Tur man har har arbetat fram lite tjockare hud på fingerspetsarna så man kan skita i skyddskläder.

Heppåre.

Inga kommentarer: