lördag 14 mars 2009

Jag känner igen mig i huvudpersonen

Dag/klockslag: 13.30, Lördag a.k.a. Självmordsdagen.
Scen: MVG, Umeå.
Bakgrund: Huvudpersonen vill köpa pensel på Clas Ohlson.

Handling:
En ung kvinna försöker förgäves ta sig fram i en galleria i centrala stan. Även fast denna inte är fullproppad med folk lyckas de tre personer som ska åt samma håll som den unga kvinnan blockera hela gången i bredd. Dessa tre, näst intill hjärndöda personer, kan tydligen inte för sitt liv maka på sig och släppa fram övriga fotgängare som inte har avsett att förflytta sig i 2 km/h. Den unga kvinnan vet att man inte får skrika åt andra att de ska rappa på/öka takten, vilket medför att hon tillslut kokar inombords och vill inget hellre än klubba ner alla människor som blockerar vägen med sitt tröga uppförande. Tillslut lyckas en annan förargad människa armbåga sig fram mellan de tre som är trögheten personifierad. Kvinnan tar häl på denne och och kan återigen gå i normal takt.

Lite senare, Clas Ohlson

EXAKT samma sak utspelar sig i Clas Ohlsons trångtrånga gångar. Nu börjar det bli jobbigt för den unga kvinnan, som i ett lyckat försök att ta sig fram, troligtivs sparkade av hälsenan på gubben som bara såsade på framför henne.

Ytterligare lite senare, MVG

Samma scenario. Dock börjar kvinnan skaka helt okontrollerat och i ett ryck förvandlas hon till ett stort, ohyggligt grönt monster. Monstret förstör i sin ilska HELA gallerian och alla tröga, tröga männsikor i den. I sin ilska växer sig monstret större och större, ödelägger mer och mer och inget kommer någonsin att stoppa det.

Såvida inte folk lär sig att RAPPA PÅ.

Inga kommentarer: