söndag 18 december 2011

Tänk om man hade sån lyx...

... så man hade ett barn som faktiskt åt nånting nån gång. Och tänk om barnet åt helt frivilligt, och faktiskt hade hungerskänslor. Det hade varit lyxigt. Så man slapp slita upp sitt hår med rötterna av frustration varje dag. Och då hade hon kanske dessutom vuxit lite mer, så vi kanske kunde kliva över 6 kilosstrecket. Tänk...

Men på tal om hår, så har jag iaf agerat frissa och klippt na för första gången idag. Gubbtofsarna på sidorna såg så skabbiga ut, så de avlägsnades. Det var ju spännande.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Följer hon sin kurva eller är det väldigt för lite hon äter?? Växer hon mycket på längden då? Kanske därför hon inte går upp så mycke isf. Busan gick inte så fort upp heller men lång är hon som sjutton. 62 han jag ta fram i en månad och nu är vi inne på 68.

Evelina sa...

Svarar som en ny kommentar för jag vet inte annars hur jag ska bete mig. Alltså, hon växer ju men det går lååångsamt. Hon följer sin kurva, men ligger under medellinjen. Dock är hon helt jämnstor, kanske lite längre än rund. Men inget att oroa sig över säger dom. Det är ju bara så drygt att alltid måsta bråka med henne när hon ska äta, för hungrig blir hon typ aldrig. Så från och med idag skiter jag i att bråka. Förr eller senare blir hon väl hungrig på riktigt, och tills dess får hon väl äta så lite hon vill. Annars känns allt bara som en ond cirkel, hon lär ju bli rädd för mat till slut...

Unknown sa...

Som den gamla klyschan "barn äter när de blir hungriga" stämmer väldigt bra. En kompis höll på och gav lite då och då men hennes son åt ändå inte mer för det. Tror det blev som att han fick det han behövde då han åt lite hela tiden. Ja de där linjerna ska man då inte följa så mycket mer än att de har sin linje de följer. Medellinjen är ju bara för att flest barn ligger där. Busan hon är då under linjen också men följer sin linje då hennes födelsevikt va under medel. Men det kommer att komma (gjorde det med Max iaf) då de tvärhoppar upp ett steg och kommer på linjen som de hade när de föddes.
Kram och god jul på er